Wat is beter voor een elektrische tondeuse voor baby's?

- 2021-08-04-

1. Zorg ervoor dat u een tondeuse van betrouwbare kwaliteit kiest van slechte kwaliteit, die na lange tijd gemakkelijk het haar van uw baby kan vangen, wat erg gevaarlijk is. Daarom is het het eerste belangrijke ding om te zoeken naar het merk van de babytondeuses.
2. Besteed aandacht aan het uiterlijk van de tondeuse om helder van kleur en mooi van vorm te zijn, zodat de baby het leuk zal vinden.Baby tondeuseszal ervoor zorgen dat baby's verliefd worden op kapsels, en moeders hoeven zich niet langer zorgen te maken dat hun baby's geen kapsel hebben.
3. De waterdichte functie is niet alleen om te overwegen dat de baby de babytondeuse in het water zal gooien, maar ook om de kwestie van hygiëne te overwegen. Stel je voor dat het schoonmaakwerk na het knippen erg belangrijk is, dus de babytondeuse met waterdichte functie Het kan gemakkelijk worden opgeruimd en geschoren.
4. Het mute-effect moet prominent aanwezig zijn. Over het algemeen, als de baby naar de kapper gaat en het geluid te hard is, is het gemakkelijk voor de baby om bang te zijn; daarom is het het beste om je aan te passen aan de baby voor het knippen na het slapen, dus deschaarmoet stil zijn.
5. Positioneringsfunctie Om snel haar voor kinderen te knippen, is het een slimme keuze om eentondeuse voor baby'smet positioneringsfunctie. De meeste tondeuses voor kinderen op de markt hebben nu een eenvoudige positioneringsfunctie. Het wordt aanbevolen dat u een tondeuse voor baby's koopt die de haarlengte naar believen kan fixeren. Dit is handig voor ouders om de lengte van het haar van het kind te bepalen op basis van het seizoen.
6. De meskop moet van keramiek zijn. Roestvrijstalen meskop zal de rotatie van de meskop nog lange tijd beïnvloeden door roest, en het zal de baby gemakkelijk pijn doen. Daarom is het het beste om een ​​keramische meskop te kiezen, hoewel deze kwetsbaar is. Maar het is kostenbesparend, heeft een langere levensduur en heeft een scherpere snijkracht om te voorkomen dat het haar van de baby bekneld raakt.