Hoe kies je een baardtrimmer of tondeuse?

- 2021-12-03-


Hoe een baardtrimmer kiezen ofschaar


Er zijn tal van opties op de plank, dus laten we een paar belangrijke factoren doornemen die u moet overwegen voordat u koopt:
 
Prijs:Tondeusesen baardtrimmers variëren in prijs van £ 15 tot £ 200, dus stel een budget voor jezelf vast. Onthoud dat u meestal krijgt waar u voor betaalt - de duurdere modellen hebben krachtigere motoren en gaan langer mee met de juiste zorg. Houd ze schoon en geolied en ze zullen je jaren van dienst zijn.
 
Kammen: Baardtrimmers entondeuseskomen meestal met bijpassende kammen, zodat je de lengte van je haar naar hartenlust kunt veranderen. Het is niet verrassend dat stijlen met meer accessoires vaak duurder zijn, dus overweeg of je stijl genoeg is veranderd om de investering waard te zijn.
 
Batterijduur: de meeste modellen zijn oplaadbaar, dus controleer hoe lang de batterij van je gadget naar keuze meegaat voordat je hem moet opladen, vooral als je hem meeneemt.
 
Bedraad of draadloos? Tegenwoordig zijn de meeste draadloze tondeuses net zo krachtig als bedrade tondeuses, maar ze zijn wendbaarder. Ze zijn ook gemakkelijker in te pakken en op te bergen, een goed idee als je veel reist of maar een kleine badkamer hebt. Bedrade apparatuur daarentegen is meestal goedkoper.